Lúgos vízről

 Az antioxidáns lúgos víz az ember egészségének az alapja (valaki Kangen víznek hívja)

Lúgos víz hatása:

lúgosító készülék 

▪    Lúgos: Feltölti a test szöveteket, sejteket lúgos tápanyagokkal

▪    Méregtelenít

▪    Megtisztítja a vért, megszünteti a vér sűrűségét

▪    Javítja a vérkeringést

▪    Tiszta a víze: pí-vízből készítjük, amiben csak az ásványianyag tartalom marad, kiveszünk a vízből minden káros anyagot, nehéz fémeket, klórt, baktériumokat, vírusokat, stb…

▪    Energiával tölti fel a vizet a japán Life-Energy készülék

▪    Segít fogyni: kimossa a zsírsavakat

▪    Hidratál: növeli a víz ivási kedvet, garantáltan napi min. 2,5-3 liter lúgos, antioxidáns vizet kíván az ember szervezete ha elkezdi inni

▪    Antioxidáns: -350 és -400 ORP értékkel rendelkezik, több antioxidánst tartalmaz, mint a grapefruit vagy a narancs (~ -200 ORP)

▪    Késlelteti az öregedést és feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bört

▪    Regenerálja a sejteket

▪    Alternatív gyógymódja: az összes népbetegségnek, a gombás, bakteriális és vírusos betegségeknek.

▪    Erősíti az immunrendszert

▪    Könnyebben és gyorsabban felszívódik a testbe: Hexagonális kristály szerkezetű: azaz a víz klaszterei (az összekapcsolódó víz molekulák) 5-8 víz molekulát fognak tartalmazni, nem 11-18 molekulát mint a "rendes" víz.

▪    Oxigénnel dúsúl a víz: átalakul a víz molekuláris szerkezete, így az oxigén molekulák fele annyira lesznek kötött állapotban, könnyebben szabadulnak fel mint a hagyományos vízben. Az oxigén felfrissíti a sejteket és aktív szerepet játszik a baktériumok, gombák testből történő kitisztításában.

▪    Japánban több, mint 20 éve kórházakban betegek kezelésére használják az antioxidáns lúgos vizet :Cukorbetegség, köszvény, vérnyomás problémák, bél problémák, rák, magas koleszterin, gombásodás, szóval mindenféle belső szervi problémára és az általános közérzet javítására ezt az antioxidáns ionizált lúgos vizet itatják a páciensekkel.
 

-          Dr. William Kelly
College of Medicine, a "Rák gyógyítása" szerzője: 

A víz-ionizátorral előállított lúgos kémhatású víz a gyógyítási tevékenység legfontosabb vívmánya, mióta Sir Alexander Fleming felfedezte a penicillint."
 
-          Dr. Susan Lark
Egyetemi tanár a, Siker kémiája című könyv:
 
"Naponta 4-6 pohár lúgos kémhatású ionizált víz segít a savasság semlegesítésében, és fokozatosan helyreállítja a tápanyag-felhalmozó képességet. Az olyan túlsavas állapotok, mint megfázás, influenza, hörghurut esetén szintén tanácsos a lúgos víz fogyasztása. A lúgos víz olyan antioxidánsként működik, mint a C, E vitamin és a Béta-Karotin, mivel nagy számban szállít szabad elektronokat. Segíti a testet a szívbetegségek, stroke, imunbetegségek és más gyakori betegségek leküzdésében."
 
 
-          Dr. Robert O. Young:    
 
Elsavasodás= A legtöbb betegség forrása
 
Kapható a frissen készített antioxidáns lúgos pí-víz  Csepelen !
 
Erdősor u. 16     Nyitva: H-P: 10 – 18 Szo: 9 – 13      Telefon: 06-1-425-2087
Google PageRank