PI vízről

Mi a PI víz?
  
PI Technológia:
 
A PI-víz technológia egyetemes fejlődése, a japán Nagoya-i Egyetemen elvégzett növényfiziológiai víz- és sejtkutatásokra vezethető vissza. A japán tudós prof. Shoi YAMASHITA 1964-ban felfedezte, hogy az "élő víz" mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére. A természetes vízháztartás növekvő terhelése miatt, Prof. Shoi YAMASHITA és később Prof. Shinji MAKINO eltökélte, hogy a PI-vizes kutatásokat azzal a céllal folytatják, hogy normális csapvizet hogyan lehetne úgy kezelni, hogy újra sejtkonform, "élő víz" keletkezzen, a PI-víz, olyan tulajdonságokkal, melyek eredetileg csak maga a természet tudott előállítani. Hosszú évekig tartó kísérletezések, ellenőrzések és fejlesztések után, egy olyan eljárás született, mely csak kiválasztott, természetes anyagokkal dolgozik. Az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően, a PI-technológia ma – kvázi miniatűr változatban - a víz optimális tisztítását és energetizálását tudja biztosítani.
PI víz:
 
A PI-víz nem desztillált víz, nem forrásvíz, nem azonos a mágnesesen kezelt vízzel sem. Ez egy szűrt, tisztított ivóvíz, amelyet egy speciális készülékkel állítanak elő, amely PI-energiával tölti fel a vizet.
Az ilyen módon kezelt víz a normál víztől eltérő biológiai hatásokat mutat, állat és növénykísérletekben is biológiailag aktívnak bizonyult.
 
A PI-technológia kifejezés gyökerei századunk 30-as éveire nyúlnak vissza, amikor is Mideki Yukawa japán atomfizikus csapata megalkotta a PI-mezon elméletet, amit a svéd Karolinska Intézet egy Nobel-díjjal honorált.
 
A PI-energiával kezelt víz rendszeres fogyasztása számos problémánál, betegségnél javulást eredményezett, mivel a Pi-víz néven ismert folyadék különös, az élő szervezetekre nézve pozitív tulajdonságokkal bír.
A mezőgazdaságban öntözésre használva a következő eredményeket tapasztalták:
  • A terméshozam fokozódott, – pl.: rizs esetében 8 tonnáról 13 tonnára nőtt – a növények vegyszermentesen, vagy minimális vegyszerrel kezelve is egészségesek maradtak, így egyfajta bio-termesztés valósítható meg.
  • Magyarországon kukoricát locsoltak PI-vízzel, amelynek eredményeként egy száron 6-8 cső is kifejlődött, és a csövenkénti szemszám is magasabb volt az átlagosnál.
  • Tapasztalatok szerint a PI-vízbe helyezett vágott virágok 2-szer, 3-szor annyi ideig maradnak frissek, virágzanak, nem hullatják el a szirmaikat, mint a csapvízbe állított társaik.
 
A PI-víz előállítása:
 
A japán gyártmányú Life Energy készülékkel előállított víz egy szűrt, tiszta víz. Magában a berendezésben egy háromfázisú szűrőrendszer van, amely szinte minden, nemkívánatos anyagtól (elsősorban az erősen mérgező klórtól) megszabadítja a vizet és beállítja a keménységét is. Ezen kívül a készüléket kiegészítettük egy mikron pólusméretű előszűrővel a lebegő szennyeződések, rozsda, stb. kiszűrésére és egy 0,1 mikronos baktériumszűrővel.
Ennek eredményeként olyan jóízű, káros anyagoktól mentes, tiszta vizet ihatunk, amilyet talán csak dédnagyapáink ihattak, jóval a napjainkban drámaian jelenlévő környezetszennyezés előtt.
A szűréstől azonban még nem lesz a víz PI-víz! Erre a készülék belsejében egy mágnesszerű PI-mezőben kerül sor, amelyben a víz többször is megfordul, s ennek eredményeképpen megváltozik a struktúrája. Valamilyen információt vesz fel, amit bizonyos ideig meg is őrzi.
Végezetül még egy érdekesség:
  • A PI-vízben lévő energia forralással nem tűnik el, ezért kávét, teát, levest lehet készíteni a PI-vízből anélkül, hogy az értékes hatást elveszítenénk.
 
Kapható:
1214 Bp. Csepel, Erdősor u. 16.
 
Nyitva tartás:
Hétköznap: 10-18- ig, Szombaton: 10-13-ig.
 
Mezonoc Kft.
Tel/fax: 425-20-87

Google PageRank